Rólunk

DG Expert Kft

 

2013. év elején kezdtünk azon gondolkozni, hogyan tudnánk a meglévő tevékenységünket kiegészíteni, bővíteni akár egy teljesen más irányba is.
Hosszas gondolkodás és egy kis szerencsével, jutottunk el oda, hogy csak úgy lehet egy céget hosszabb távon fenntartani, ha valami egyedit sikerül kitalálni és pusztán egy szimpla kereskedő cégből gyártóvá válunk és nagyobb tételben próbáljuk értékesíteni saját termékeinket.

A Szauna gyártás, mint egyik lehetőség során ezt a szegmenset megvizsgálva láttuk, hogy csak egyedi gyártású és import szaunákat forgalmaznak Magyarországon. Szakértő csapatunkban, többen ezen a területen szereztek több éves gyártási és értékesítési tapasztalatokat, így a több lábon állás elvét követve döntöttünk ezen termékgyártás mellett. Megnéztük milyen pályázati lehetőségek vannak arra, hogy elkezdjük a terveink megvalósítását, ezután jutottunk el Szikszóra, ahol már egy megnyert pályázat tulajdonosaként, 2015 őszén el tudtuk indítani saját gyártású termékeinket!

A termékek bevezetése – marketing
Megnyitottuk bemutatótermünket Budapesten, ahol színvonalas körülmények között szeretnénk vevőinknek bemutatni wellness és spa termékeinket, köztük a saját gyártású szaunákat.
Gyártásunk termékeit külföldi piacokra is szeretnénk bevezetni, amelyhez export kereskedelmi osztály kialakítását tervezzük. A termékeladás export bővülésével gyártóbázisunk bővítése is lehetővé válik a jövőben.

  

Spaworks új brand a piacon
A SpaWorks brand név bevezetésével egy új termékcsalád elindítását tervezzük, amely a piacon az általunk gyártott sorozatgyártású és egyedi infra és finn szaunák és az általunk forgalmazott jakuzzik, kádak, zuhanykabinok és kiegészítőik megjelölésére fog szolgálni.

   

   

DG Expert Kft. ügyvezetője: Galgóczi Zoltán

Egyedi szaunák - kérje árajánlatunkat!
Vásárlóink egyéni kívánságainak megfelelő finn és és infra szaunákat is kínálunk. Különleges igények vagy speciális körülmények? Kérje testreszabott árajánlatunkat!
Ajánlatkérés
Állítsa össze masszázs-
medencéjét!
Tovább