Gyakori kérdések

Hogyan kell karbantartani az infraszaunát?

A modern infraszaunák a tisztításon kívül nem igényelnek karbantartást.

Miért válasszunk Egyedi kivitelezésű szaunát?

A szaunák világa igazán különleges.

Egyedi szaunáink annyira gyönyörűek, stílusosak, trendiek, hogy biztosan mindenki első látásra beleszeret.

Tökéletesen beleillenek a világunkba, harmonizálnak otthonunkkal, arra törekszenek, hogy minden igényt kielégítsenek.

Profi szakembereink gondoskodnak arról, hogy a szaunázás valóban az Ön pihenéséről szóljon.

Otthonunk ékköve lehet a Spaworks szaunáink egyike. Ön megálmodja, Mi megvalósítjuk!

http://www.spaworks.hu/hu/szaunak

Mit érdemes mérlegelni infraszauna vásárlása előtt?

Ajánlatos végiggondolni, hogy otthonunkban mekkora hely áll rendelkezésre az infraszauna elhelyezésére, illetve, hogy egyedül szeretnénk-e használni, vagy párunkkal, családunkkal együtt.

Melyek az infraszauna előnyei a hagyományos szaunához képest?

Az infraszauna alacsonyabb hőmérsékleten működik, nem igényel felfűtési időt, használata egyszerű és biztonságos.

Mennyi áramot fogyaszt az infraszauna?

Az áramfogyasztást a beépített fűtőbetétek együttes teljesítmény határozza meg, de jellemzően 1000-1300 W, amitől természetesen eltérések lehetnek.

Miért érdemes masszázskádat választani?

A hidromasszázs a víz és a levegő tökéletes összhangjával elért vérkeringést fokozó masszázs. Kutatások bizonyítják e két összetevő jótékony hatását, mely enyhíti a fájdalmat, ellazítja az izmokat, csökkenti a stresszt, kiváló hatást nyújt a szív- és érrendszeri panaszokra, valamint a mozgásszervi megbetegedésekre. Ennélfogva a masszázskád segít relaxálni, felfrissülni és megújulni, tökéletes kikapcsolódást nyújthat egy hosszú, fárasztó hét után.

Egy masszázskáddal teljesen megújíthatja otthonát. Akár egy hagyományos, akár egy modern kialakítású kád tökéletesen feldobhatja a helyiséget. A masszázskád lényege, hogy a test különböző pontjaira megfelelő erősségű vízsugár irányuljon. Ezek általában a test olyan részei, melyek érintésével könnyebben ellazulunk, elmúlnak az esetleges hát- és gerincfájdalmaink.

Számos variációja létezik a masszázskádaknak, melyek közül több modell helyet kapott termékeink között. Vannak nagyobb családi kádjaink, ahol az egész családnak frissítő fürdőzésben lehet része, valamint kisebb kétszemélyes kádjaink, ahol a párunkkal egy pihentető beszélgetés mellett lazulhatunk el, továbbá forma tekintetében is különféle megoldások közül válogathatnak érdeklődőink.

Tekintse meg kínálatunkat és válasszon az igényeinek megfelelő masszázskádat, hogy Ön és szerettei kellemesen lazíthassanak a fárasztó mindennapok után!

http://www.spaworks.hu/hu/masszazsmedencek

Milyen jótékony hatásai vannak az infra szauna használatának?

Az infra szauna működési elve, hogy a hőt infra hullámokon keresztül juttatja el a bőr mélyebb rétegeibe. Ezek a sugarak megegyeznek a nap által kibocsátott sugarak bizonyos értékeivel, egyáltalán nem károsak.

Az infra sugarak a mélyebb rétegekbe érve hőenergiává alakulnak és szétáradnak a testben. Ekkor fejtik ki jótékony hatásukat, és a szervezetben úgymond „lázas” állapotot idéznek elő.  A szervezetben elindulnak a méregtelenítő folyamatok, súlycsökkenés is felléphet, enyhülnek a különböző panaszok, a szervezet ellenálló képessége jelentősen megnő, miután a méreganyagok távoztak a testből, a bőr szebb és fiatalabb hatású lesz.

Egy infra szauna remek befektetés hosszútávon az egészségünk és szépségünk megőrzése érdekében. Fürdőkbe, edzőtermekbe, szépségszalonokba, de akár otthoni használatra is ajánljuk!

Felkeltettük érdeklődését? Forduljon hozzánk bizalommal! Kiváló minőségű infra szaunákat kínálunk, nagyon kedvező árakon, valamint szakszerű segítséget nyújtunk a választásban. Bemutatótermünkben megtekintheti széles spa és wellness termék kínálatunkat!

Egyedi szaunák - kérje árajánlatunkat!
Vásárlóink egyéni kívánságainak megfelelő finn és és infra szaunákat is kínálunk. Különleges igények vagy speciális körülmények? Kérje testreszabott árajánlatunkat!
Ajánlatkérés
Állítsa össze masszázs-
medencéjét!
Tovább