Gyártás

Gyártóbázis Szikszón

Cégünk az ÉMOP pályázatán járt sikerrel, ahol közel 60 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert egy szauna gyártó üzem megépítéséhez. A gyártás 2015 tavaszán elindult és folyamatosan fejlesztjük kapacitásunkat és termékeinket.

Beruházásunkat az motiválta, hogy a magyarországi szauna piacon jelenleg túlnyomó részben csak egyedi gyártású és import szaunákat forgalmaznak, a kedvezőbb árfekvésű, sorozatgyártású termékek azonban hiányoznak. Ezt az űrt szeretnénk betölteni.

Reményeink szerint így egyre több  egészségtudatos felhasználóhoz el tud jutni a Magyarországon, SPAWORKS márkanév alatt gyártott  minőségi szaunáinkból.

Cégünk  megnyitotta új bemutató termét Budapesten, ahol wellness és spa termékeket, masszázsmedencéket, kádakat, zuhanykabinokat és  a Szikszón gyártott  szaunáinkat láthatják partnereink és vevőink.

A projekt megvalósításának eredményeképpen, egy hatékony energiafelhasználású, környezetbarát  gyártócsarnokot üzemeltetünk, melyben új munkahelyek teremtődtek. Jelenlegi kapacitásunk 6 fő fizikai alkalmazott 1 vezetővel, később az igények és a kapacitás bővítésének köszönhetően további új munkahelyek képződhetnek.

   

 

Sorozatgyártás keretein belül az alábbi termékeket állítjuk elő, többféle első osztályú szaunafa alapanyagokból:

  • Infrakabinok 3 különböző méretben, lakossági felhasználásra
  • Finn szauna sorozat
  • Kombinált szaunák

 

 

A fenti termékeinket, a gyártóbázisnak köszönhetően,
a vevő egyedi igényeinek megfelelően is el tudjuk készíteni,
speciális alapanyagokból és méretekben.

Egyedi szaunák - kérje árajánlatunkat!
Vásárlóink egyéni kívánságainak megfelelő finn és és infra szaunákat is kínálunk. Különleges igények vagy speciális körülmények? Kérje testreszabott árajánlatunkat!
Ajánlatkérés
Állítsa össze masszázs-
medencéjét!
Tovább